ELADÓ

Eladó egy kulturkörnyezetben elhelyezkedő természetközeli birtok, spanyol koloniál historizáló stílusban épült villával a Lánchíd-tól 25 km-re, az M0-ás autópályától 10 km-re,  jó minőségű országúti és dunai megközelíthetőséggel, történelmi és turisztikai jelentőségű régióban.

A telek mérete 71.205 nm, a különbözőképpen műemlék és állapotú építmények összes területe 2.500 nm. A teleknek több, mint 1/3-a építkezésre közvetlenül alkalmas.
Tisztelt  Látogató!

Az internetes hozzáférések teljesen szabad felhasználással, térítésmentesen bárki számára igénybevehetők. (Cégünknél a térítéses szolgáltatások kizárólag félreérthetetlen egyeztetés során készített, papíron véglegesített, ön által hitelesített szerződés alapján kerülnek elszámolásra.)
Ennek az űrlapnak a kitöltésével ön tudomásul veszi, hogy a jelenlegi tulajdonos az ingatlan eladásával az ESCO-T Kft-t megbízta, és amennyiben az ingatlanra vételi szándékot jelent be, akkor az ön számára a közvetítési szolgáltatásokat a jelenlegi tulajdonos megbízásából az ESCO-T Kft fogja ellátni. 

Amennyiben önt már egy másik közvetítő szolgálja ki, kérjük ne töltse ki ezt az űrlapot, a részletes információkat kérje a szolgáltatójától.

Felhívjuk szíves  figyelmét, hogy az űrlap kitöltése nem jelent semmilyen elkötelezettséget az ön vételei szándékára vonatkozóan, mindössze az érdeklődésének regisztrálására szolgál. Adatait kizárólag az ön számára használjuk fel, kizárólag ennek az ingatlannak a viszonylatában, kizárólag az ön igényei szerint.

Az űrlapon kérjük, hogy az ön valós személyes vagy jogi személyű adatait adja meg, amiből nyilvánvaló, hogy a hozzáférést igénylő létező személy. A kérelem megérkezését követően SMS-ben fogja megkapni azt a címet, amiről az adott naptári héten megtekintheti a részletes információkat. Ha később is szüksége lenne a betekintésre, új hozzáférést kell igényelnie, ami ugyancsak ingyenes.


 Név, cégnév
 Lakcím, telephely
Weblap
 E-mail
Mobil telefonszám

Kérjük, a levelezője által felmutatott levélen semmit ne változtasson. A levélküldési procedúra befejeztével  ellenőrizze levelezőjének küldő mappájában a továbbítás megtörténtét. Amennyiben levelező programja nem működne, kérem, hogy a fenti adatokat juttassa el e-mailben, SMS-ben vagy telefonon az alábbi elérhetőségemre.

A hozzáférési címet 24 órán belül megküldjük. Ha ön nem akarja a neten  küldeni adatait, személyesen, vagy levélben várjuk jelentkezését irodánkban: 2016 Leányfalu Kálvária u. 8.
Megértését kérve, türelméért köszönettel
Üdvözlettel

Dr. Tóth Béla ügyvezető
toth.bela.dr@gmail.com

(+36-20) 467-2987